Hiihtokoulu

Laskettelu- & lautakoulu

Hiihtokoulussa tarjoamme opetusta niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin laskettelijoille ja lumilautailijoille. Koulutetut opettajamme ohjeistavat aloitteleville lajin perusteet, turvallisen kaatumisen ja perustekniikan. Kokeneemmat laskijat voivat halutessaan saada opetusta esimerkiksi parkkilaskuun tai leikkaaviin käännöksiin.

Tunnit toteutetaan pääsääntöisesti yksityisopetuksena, jotta hiihtokoululainen saa parhaan mahdollisen hyödyn opetustunnista. Tunnille voi osallistua 1-3 samantasoista asiakkaan niin halutessa. Pienimmille oppilaille suosittelemme aina ensisijaisesti yksityistuntia, jotta he saavat mahdollisimman yksilöllistä tukea ja opastusta harrastuksen alkumetreillä ja pääsevät turvallisesti lajin pariin. 

Voit aloittaa laskuharrastuksen joko laskettelusuksilla tai lumilaudalla, et siis tarvitse kokemusta toisesta lajista kokeillaksesi toista sillä tekniikka on hyvin erilainen. Tule siis rohkeasti kokeilemaan sitä lajia, joka sinua kiinnostaa! Ensimmäinen kerta menee usein mattohissillä harjoitellessa, joten ensimmäiselle kerralle et tarvitse hissilippua. 
 

Laskettelu-/lautakoulu 32€/hlö
Sis. 50 minuuttia opetusta ja vuokravarusteet 2h (TAI hissilipun 2h)

Laskettelu-/lautakoulu 44€/hlö ( + Keycard 5€ )
Sis. 50 minuuttia opetusta, vuokravarusteet sekä hissilipun 2h. Keycard ei sisälly lipun hintaan, Keycardin voi ostaa meiltä 5€ hintaan jos kotoa ei ennestään ladattavaa korttia löydy.

 

Huom! Hiihtokoulut varataan aina ennakkoon! Mitä aiemmin varauksen teet, sen varmemmin saat haluamasi ajan. Opetuksen voit varata paikan päältä vuokraamosta (ennakkoon) tai soittamalla vuokraamon numeroon 013 719 890 (rinteiden aukiollessa). Rinteiden kiinni ollessa varauskyselyt sähköpostiin toimisto@mustavaara.fi.

Järjestämme tilauksesta myös ryhmähiihtokouluja, kysy lisää vuokraamosta tai numerosta 013 719 890.