Rinteet

Rinteet

Meiltä löytyy kaikkiaan neljä lumetettua, valaistua rinnettä sekä koneellisesti hoidettu pulkkamäki. Rinteet hoidetaan päivittäin kahdella rinnekoneella, joten ne ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Helppo ja leveä Nalle-rinne sopii pitkistä ja rauhallisista laskuista nauttiville laskettelijoille. Nalle-rinteestä löytyy pieni mutta monipuolinen street-alue, jossa aloittelevat laskettelijat pääsevät testaamaan taitojaan reileihin ja pieniin boxeihin. Nallen street sijaitsee rinteen reunalla, joten se ei häiritse muita laskettelijoita.

Keskivaikea Otso-rinne tarjoaa jo hieman haastetta kokeneemmillekin laskettelijoille. Rinteen profiili on riittävän jyrkkä ja leveä, joten se sopii erinomaisesti vaikka ratalaskuun, eikä tila lopu kesken. Otso soveltuu myös ratalautailijoille sekä muille reippaista kyydeistä nauttiville.

Ylös kuljettavat kaksi itsepalveluankkurihissiämme.

Kontio-rinteessä sijaitsee monipuolinen snowpark. Lue lisää.

Lastenmaa

Nalle-rinne yhdistyy Pikku-Nalleen eli lastenmaahan, josta löytyy kaikille maksuton mattohissi. Lastenmaan helpossa ja loivassa rinteessä pääsee tutustumaan laskettelun ja lumilautailun kuvioihin turvallisesti, ja samalla perheen pienimmät pääsevät vaikka nauttimaan pitkistä pulkka- tai liukurikyydeistä lastenmaan vieressä sijaitsevassa koneellisesti hoidetussa pulkkamäessä. Huom! Mattohissi on tarkoitettu vain laskettelijoiden ja lumilautailijoiden käyttöön ja edellä menevään pidetään vähintään 2m väli.

Lastenmaan läheisyydessä on myös kota, jossa voi nautiskella omia eväitä ja paistaa makkaraa. Perheen pienimmät voivat harjoitella lastenmaan läheisyydessä olevalla matalalla "hiihtokoulukummulla" ennen mattohissiin ja rinteeseen menoa.

Rinnetiedot pähkinänkuoressa:

  • Neljä lumetettua, valaistua rinnettä
  • Rinteiden korkeusero 90 m
  • Pisin rinne 720 m
  • Snowpark sekä aloitteleville pienempi street-alue
  • Kaksi itsepalvelu ankkurihissiä, vetopituus 450 m
  • 100 m pitkä mattohissi
  • Hissikapasiteetti yht. 4220 henkilöä tunnissa
  • Hiihtoladut 4km ja 8km (huom! ei valaistuja)
  • Kaksi kotaa, jossa mahdollisuus makkaranpaistoon, polttopuut ilmaiset
  • Koneellisesti hoidettu pulkkamäki 120 m

Snowpark

Valaistu Kontio-rinne on parkkilaskijan unelma. Snowparkissa yhden laskun aikana voi nauttia sekä Reilisepon reileistä että kahden boxin linjasta. Boxit on rakennettu siten, että yhden laskun aikana laskija voi valita ison tai keskikokoisen linjan taitotasonsa mukaan. Reilejä löytyy myös monentasoisille laskijoille. Snowparkkia päivitetään kauden aikana useaan kertaan asiakkaiden toiveiden mukaan.