Välinevuokraamo ja liput

Välinevuokraamo ja liput

Nykyaikaisessa välinevuokraamossamme asiointi käy sujuvasti ilman pitkiä jonotusaikoja. Voit vuokrata käyttöösi laadukkaita Atomicin ja Salomonin lasketteluvälineitä sekä Burtonin lumilautoja.

Sekä laskettelusuksia että lumilautoja löytyy kaikenkokoisille laskijoille, myös aivan perheen pienimmille. Valikoimassamme on laskettelusuksia perustasoisille laskettelijoille ja twintip-suksia kokeneemmille ja parkkilaskusta kiinnostuneille. Vuokraamme myös pelkkiä suksia, lautoja, monoja, kypäriä, sauvoja ja valjaita edullisesti. Sekä suksi- että lautasetin hintaan sisältyy kypärän vuokra.

Vuokravälineitä uusitaan ja huolletaan, joten tarjolla on aina hyväkuntoiset ja ajanmukaiset lasketteluvälineet. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa valitsemaan sinulle oikeanlaiset välineet, jotta voit nauttia mukavasta lasketteluhetkestä rinteillämme.

Lipunmyyntipiste sijaitsee vuokraamossa. Käytössämme on suosittu SKIDATA-porttijärjestelmä, jossa toimivat Skidatan omat ladattavat KeyCardit. Muistathan ottaa jo kotoa löytyvät Keycardit matkaasi rinteeseen lähtiessä! Voit ladata myös muiden keskuksien KeyCardeja meillä, jolloin lipun hinta on hinnaston mukainen. Meiltä ostettuna KeyCardin hinta on 5€.

 

Suksisetit

Suksisetti sisältää sukset, monot, sauvat sekä kypärän. Meiltä löytyy eri taitotasoille soveltuvia Atomicin ja Salomonin carving- ja twintip -suksia. Suksia löytyy 70cm mitasta ylöspäin, joten perheen pienimmätkin on huomioitu. Atomicin ja Salomonin laskettelumonoja meiltä löytyy koossa 25-48.5 (EUR). Uusimme välineistöämme säännöllisin väliajoin, joten välineet ovat aina nykytrendin mukaisia.

 

Valitsethan tavallisen villasukan sijaan mieluummin ohuemman laskettelusukan tai urheilusukan kotoa lähtiessäsi, perinteinen villasukka ei ole paras vaihtoehto monon sisälle. Shopistamme löytyy pieni valikoima laskettelusukkia, joita voit ostaa omaksesi.

Lautasetit

Lautasetti sisältää lumilaudan, kengät sekä kypärän. Lumilautapuolella käytämme ainoastaan Burtonin välineitä, tämä takaa parhaan mahdollisen kokonaisuuden. Lumilautoja löytyy 70cm mitasta lähtien, joten perheen pienimmätkin pääsevät tutustumaan lumilautailun saloihin jo varhain. Pienimmissä laudoissa on lisävarusteena "riglet reel", jonka avulla lumilautaa voi vetää perässä ja harjoittelun voi näin aloittaa tasamaalla. Lumilautakenkiä löytyy koossa 24-49 (EUR).

Pienimmille lumilautailusta kiinnostuneille meiltä löytyy tasamaalla harjoitteluun myös pieni lumilauta Burtonin "handlebarilla". Tässä laudassa ei ole siteitä eikä se näin ollen vaadi lumilautakenkiä, tavalliset talvikengät käyvät. Kysy lisää vuokraamosta!

Ski shop

Vuokraamosta löytyy myös pieni "ski shop", josta voit ostaa omaksesi laskettelulaseja, laskettelukypäriä, pipoja, hanskoja, huiveja, huppuja, laskettelusukkia, kypäräkorvia ym. Valikoimassa on Burtonin, Bollen, Anonin, Levelin, Spyn, Nitron, Eisbärin sekä Mdxonen tuotteita.

Myynnissä myös uusia lumilautoja sekä aikuisille että lapsille. Aikuisille löytyy Nitron lautoja siteineen, lapsille sekä Nitron että Burtonin lautoja siteineen. Burtonin pikkulautoihin käypäsiä riglet reel-vetonaruja ja pieni erä Mdxone -lautailureppuja sekä suksivaljaita myös myynnissä vuokraamon ski shopissa.