Välinevuokraamo ja liput

Välinevuokraamo ja liput

Nykyaikaisessa välinevuokraamossamme asiointi käy sujuvasti ilman pitkiä jonotusaikoja. Voit vuokrata käyttöösi laadukkaita Atomicin lasketteluvälineitä ja Burtonin lumilautoja.

Sekä laskettelusuksia että lumilautoja löytyy kaikenkokoisille laskijoille, myös aivan perheen pienimmille. Valikoimassamme on carving-suksia perustasoiselle laskettelijoille ja twintip-suksia kokeneemmille ja parkkilaskusta kiinnostuneille. Vuokraamme myös pelkkiä suksia, lautoja, monoja, kypäriä, sauvoja ja valjaita edullisesti. Sekä suksi- että lautasetin hintaan sisältyy kypärän vuokra.

Vuokravälineitä uusitaan ja huolletaan, joten tarjolla on aina hyväkuntoiset ja ajanmukaiset lasketteluvälineet. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikeanlaiset välineet, jotta voit nauttia mukavasta lasketteluhetkestä rinteillämme.

Lipunmyyntipiste sijaitsee vuokraamossa. Käytössämme on suosittu SKIDATA-porttijärjestelmä, jossa toimivat Skidatan omat ladattavat KeyCardit. Voit siis ladata myös muiden keskuksien KeyCardeja meillä, jolloin lipun hinta on hinnaston mukainen. Meiltä ostettuna KeyCardin hinta on 5€.

 

Suksisetit

Suksisetti sisältää sukset, monot, sauvat sekä kypärän. Meiltä löytyy eri taitotasoille soveltuvia Atomicin ja Salomonin carving- ja twintip -suksia. Suksia löytyy 70cm mitasta ylöspäin, joten perheen pienimmätkin on huomioitu. Atomicin ja Salomonin laskettelumonoja meiltä löytyy koossa 25-48.5 (EUR). Uusimme välineistöämme säännöllisin väliajoin, joten välineet ovat aina nykytrendin mukaisia.

Lautasetit

Lautasetti sisältää lumilaudan, kengät sekä kypärän. Lumilautapuolella käytämme ainoastaan Burtonin välineitä, tämä takaa parhaan mahdollisen kokonaisuuden. Lumilautoja löytyy 80cm mitasta lähtien, joten perheen pienimmätkin pääsevät tutustumaan lumilautailun saloihin jo varhain. Lumilautakenkiä löytyy koossa 24-47 (EUR).

Ski shop

Vuokraamosta löytyy myös pieni "ski shop", josta voit ostaa omaksesi laskettelulaseja, laskettelukypäriä, pipoja, hanskoja, huiveja ym. Valikoimassa on Burtonin, Bollen, Anonin sekä Spyn tuotteita.