Kahvio / Rinneravintola

Kahvio / Rinneravintola

Kahvion palvelut tuottaa JALEKA Oy/Mustavaaran kahvio. Lämminhenkisestä ja viihtyisästä kahviosta saat perinteiset, tuoreet paikanpäällä leivotut Mustavaaran munkit ja korvapuustit, sekä pikkusuolaiset. Isompaan nälkään löytyy vaihtoehtoja aina hampurilaisista pizza- ja kebab-aterioihin. Ryhmille on mahdollista järjestää lounasruokailu tilauksesta.

Keittiö suljetaan puolta tuntia ennen kahvion sulkeutumista. Kahviossa on myös take away-mahdollisuus, voit siis nauttia herkkujamme myös ulkona, autossa tai vaikka kotisohvalla! Tilaukset kassalta tai kahvion omasta puhelinnumerosta.

Kahvion tiloissa on lämmittelyyn ja omien eväiden syömiseen tarkoitettu tila, josta löytyy mikroaaltouuni ja vesipiste. Wc-tilat löytyvät myöskin kahviorakennuksen lämmittelytilasta.

Kahvio / take away: 046 900 6678 (vain kahvioon liittyvät asiat, katsothan vuokraamon/lipunmyynnin yhteystiedot erikseen "yhteys" -osiosta! )
Kahvion toimisto: 050 557 2027 
Sähköposti: jaleka@jaleka.com

 

HUOM!! Kahvio on rajoitusten mukaisesti auki iltamäessä klo 18 saakka (keittiö suljetaan klo 17.30). Koronapassia kahviossa ei kysytä. Huomaathan, että kaikki kahvion tilat suljetaan klo 18, mukaanlukien lämmittelytila ja wc-tilat. Haethan siis myös tavarasi kahvion tiloista klo 18 mennessä!