08.04.2022

Pääsiäinen 2022

Pääsiäisenä rinteet ovat avoinna pe-ma joka päivä klo 9-17
Kuva tulossa

Pääsiäislauantaina 16.4 klo 10-12 perheen pienimmät pääsevät kokeilemaan lumilautoja leikkimielisessä lajikokeilussa. Minit snoukkaa -lajikokeilu on suunnattu max. 4-vuotiaille tuleville rinnehirmuille ja se toteutetaan tasamaalla sekä rinteiden alapuolella sijaitsevalla pienellä kummulla. Mukana auttamassa ja neuvomassa on lautaope, mutta varsinaisesta lautatunnista lajikokeilussa ei kuitenkaan ole kyse. Minit snoukkaa -lajikokeilu on osallistujille maksuton. Sopivat lautakengät ja kypärät osallistujat saavat vuokraamosta, pikkulaudat odottavat lautailijoita pikkukummun läheisyydessä. Huom! Välineitä on rajallinen määrä, joten on mahdollista että omaa vuoroa joutuu hieman odottamaan. Säävaraus!

 

Pääsiäismaanantaina 18.4 Mustavaara tarjoaa asiakkailleen maksuttomat alkeistunnit lumilautailuun ja lasketteluun! Tunneilla lähdetään liikenteeseen alkeista ja opetus tapahtuu mattohissillä. Laskettelu/lautakouluun osallistuville välinevuokraus opetuksen ajaksi 10€. Opetus kestää yhden tunnin ja opetuksen jälkeen saa jäädä vielä toiseksi tunniksi harjoittelemaan vuokravälineillä omatoimisesti. Mattohissiin et tarvitse hissilippua ja mukaan saa tulla tietenkin myös omilla välineillä!

LUMILAUTAOPETUS MA 18.4 KLO 10
LASKETTELUOPETUS MA 18.4 KLO 13

Ei ennakkoilmoittautumista, kokoontuminen hiihtokoulun tapaamispaikalla hieman ennen tunnin alkua! Huomaathan, että välineitä kannattaa tulla sovittelemaan välinevuokraamoon jo hyvissäajoin ennen opetuksen alkua. 

 

Pääsiäisen aikana rinteistä on myös mahdollista löytää Pyry-nallen piilottamia pääsiäispiiloja!