09.02.2024

Laskiainen ja ystävänpäivä 2024

Laskiaisena edullisemmin rinteeseen & ystävänpäivänä maksuttomille alkeistunneille!
Kuva tulossa

Laskiaissunnuntaina 11.2 lasket NELJÄ tuntia KAHDEN tunnin hinnalla! Tarjous koskee sekä hissilippuja että välinevuokraa.

 

Laskiaistiistaina 13.2 olemme poikkeuksellisesti avoinna klo 12-20. Laskiaistiistain tarjouksena 8h lippu 16€ ja vuokravarusteet 8h ajaksi 16€. Huom! Lipun hinta ei sisällä Keycardia (arvo 5€).

 

Ystävänpäivänä ke 14.2 tarjoamme asiakkaillemme maksuttoman laskettelu- ja lautakoulun klo 18-20! Tunneilla lähdetään liikenteeseen alkeista ja opetus tapahtuu lastenmaan mattohissillä. Laskettelu- ja lautakouluun osallistuville välinevuokra 12€/hlö. Mattohissiin et tarvitse hissilippua ja omilla varusteilla saa tietenkin myös osallistua!

Ei ennakkoilmoittautumista, kokoontuminen hiihtokoulun tapaamispaikalla klo 18 mennessä! Huomaathan, että välineitä kannattaa tulla sovittelemaan jo hyvissä ajoin ennen opetuksen alkua. 

Nappaahan kamut, sisarukset, vanhemmat tai vaikka isovanhemmat kainaloon ja tule mukaan ottamaan sukset taikka lauta haltuun Mustavaaralle! Kaikenikäiset ovat tervetulleita mukaan, mutta huomaathan että pienimmät lapset hyötyvät usein ryhmätuntia enemmän yksityistunnista. Vanhempien apukädet voivat siis olla pienimpien kohdalla tarpeen!