20.03.2024

Mustavaaran pääsiäinen 2024

Rinteet avoinna pääsiäisenä pe-ma klo 10-18!
Kuva tulossa

Pe 29.3 Pyry-nallen puikkakisa lastenrinteellä klo 12

Pyry-nallen puikkakisa on lapsille suunnattu leikkimielinen pujottelukisa, joka käydään lastenrinteessä. Mukaan voivat tulla kaikenikäiset ja -tasoiset laskijat, joko suksilla tai laudalla. Tärkeintä ei ole pelkästään nopeus vaan hauskanpito, joten kaikki reippaasti mukaan skabailemaan! Jos naamiaismeininki nappaa, SAA PUKEUTUA, myös paras asu radalla palkitaan! Ilmoittautua ei ennakkoon tarvitse, riittää kun saavut lastenrinteen luo klo 12. Laskijoita kannustamassa Mustavaaran oma Pyry-nalle! Ei osallistumismaksua.

 

La 30.3 Tokyo Damage x Heikki Sorsa banked slalom klo 12

Tokyo Damage x Heikki Sorsa banked slalom on Heikki Sorsan luotsaama rento ja leikkimielinen kaikille avoin skaba. Tapahtumaa varten rinteeseen tehdään mutkitteleva rata kallistettuine kurveineen ja kenttämestarin erikoisineen! Kaksi sarjaa: junnut alle 15v sekä avoin 15v +. Ei ennakkoilmoittautumista, ilmoittautuminen paikan päällä tapahtumapäivän aamuna. Iso rata tulee sijaitsemaan isossa parkissa (Kontiossa), tästä johtuen iso parkki on suljettuna pääsiäisviikolla ke-to ja tapahtumapäivänä ison parkin normaalit linjat eivät ole käytössä banked slalom -radan vuoksi. Helpompaan Nalle-rinteeseen tehdään myös pienempi ja helpompilaskuinen rata joka on vapaasti laskettavissa koko päivän. Pienemmällä radalla ei ole erikseen kisaa. Ei osallistumismaksua, riittää kun sinulla on hissilippu rinteisiin!

 

Su 31.3 Lasten pääsiäisolympialaiset klo 12 & pikku moottorikelkka klo 14-17

Lasten pääsiäisolympialaiset on leikkimielinen joukkuekisa joka käydään rinteiden alapuolella pulkkamäen läheisyydessä. Skaba ei vaadi laskutaitoa ja kaikki ovat tervetulleita mukaan! Pääsiäisolympialaisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, joukkueet muodostetaan paikan päällä. Voit siis tulla joko yksin tai kaverin kanssa! Kisa sisältää hauskoja rasteja ja kaikki osallistujat saavat pienen palkinnon. Ei osallistumismaksua.

Pienet vauhtihirmut pääsevät kokeilemaan moottorikelkkailua minikokoisella moottorikelkalla henkilökunnan avustuksella sunnuntaina klo 14-17. Kelkkailu on maksutonta.

 

Ma 1.4 Minit snoukkaa -lajikokeilu rinteiden alapuolella klo 14-17

Minit snoukkaa -lajikokeilu tulee taas! Minit snoukkaa on suunnattu pääasiassa 4-vuotiaille* ja pienemmille tulevaisuuden rinnehirmuille. Lajikokeilussa perheen pienimmät pääsevät kokeilemaan lumilautailuvarusteita tasamaalla sekä rinteiden alapuolella sijaitsevalla pienellä kummulla. Lautaopet mukana auttamassa ja neuvomassa, mutta varsinaisesta lautatunnista tapahtumassa ei kuitenkaan ole kyse. Tarkoituksena on tarjota matalan kynnyksen kokeilumahdollisuus perheen pienimmille.

Sopivat lautakengät ja kypärät osallistujat saavat välinevuokraamosta, pikkulaudat odottavat lautailijoita pikkukummun läheisyydessä rinteiden alapuolella. Kengät kannattaa käydä vaihtamassa, sillä lautakengät ovat tavallisia talvikenkiä paljon tukevammat ja laudan päällä seisominenkin on tällöin vakaampaa. Huom! Välineitä on rajallinen määrä, joten on mahdollista että omaa vuoroa joutuu hieman odottamaan. SÄÄVARAUS!

Minit snoukkaa -lajikokeilu on maksuton. *Ikäraja on suuntaa antava, kokeiluun on kuitenkin varattu vuokraamon pienimmät varusteet ja ideana on totutella niihin rinteiden alapuolella tasamaalla tai rinteiden alla sijaitsevalla pienellä kummulla. Rinteisiin haluaville laskijoille lautoja normaalisti vuokrattavissa vuokraamosta. 

 

Koko pääsiäisen ajan (pe-ma) voi rinteistä myös löytää pääsiäispupun piilottamia yllätyksiä. Löytäjä saa pitää!