31.03.2023

Mustavaaran Pääsiäinen

Pääsiäisenä rinteet ovat avoinna pe-ma klo 10-18!
Kuva tulossa

PYRY-NALLEN PUIKKAKISA lauantaina 8.4 klo 12

Pyry-nallen puikkakisa on lapsille suunnattu leikkimielinen pujottelukisa, joka käydään lastenrinteessä. Mukaan voivat tulla kaikenikäiset ja -tasoiset laskijat, joko suksilla tai laudalla. Tärkeintä ei ole nopeus vaan hauskanpito, joten kaikki reippaasti mukaan skabailemaan! Ilmoittautua ei tarvitse, riittää kun saavut paikalle lastenrinteen luo klo 12. Laskijoita kannustamassa Mustavaaran oma Pyry-nalle!

 

LASTEN PÄÄSIÄISOLYMPIALAISET lauantaina 8.4 klo 14 (puikkakisan jälkeen)

Lasten pääsiäisolympialaiset on leikkimielinen joukkuekisa joka käydään rinteiden alapuolella pulkkamäen läheisyydessä. Skaba ei vaadi laskutaitoa ja se soveltuu parhaiten kouluikäisille lapsille, mutta kaikki ovat tietenkin tervetulleita mukaan! Pääsiäisolympialaisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, joukkueet muodostetaan paikan päällä. Voit siis tulla joko yksin tai kaverin kanssa! Kisa sisältää hauskoja rasteja ja kaikki osallistujat saavat pienen palkinnon.

 

MINIT SNOUKKAA -LAJIKOKEILU maanantaina 10.4 klo 10-12

Minit snoukkaa -lajikokeilu on suunnattu max. 4-vuotiaille tulevaisuuden rinnehirmuille. Leikkimielisessä lajikokeilussa perheen pienimmät pääsevät kokeilemaan lumilautoja tasamaalla sekä rinteiden alapuolella sijaitsevalla pienellä kummulla. Mukana auttamassa ja neuvomassa on lautaope, mutta varsinaisesta lautatunnista lajikokeilussa ei kuitenkaan ole kyse. Tarkoituksena on tarjota matalan kynnyksen kokeilumahdollisuus perheen pienimmille.

Minit snoukkaa -lajikokeilu on 4-vuotiaille ja sitä nuoremmille maksuton. Sopivat lautakengät ja kypärät osallistujat saavat välinevuokraamosta, pikkulaudat odottavat lautailijoita pikkukummun läheisyydessä. Kengät kannattaa käydä vaihtamassa, sillä lautakengät ovat tavallisia talvikenkiä paljon tukevammat. Huom! Välineitä on rajallinen määrä, joten on mahdollista että omaa vuoroa joutuu hieman odottamaan. Säävaraus! 

 

Koko pääsiäisen ajan (pe-ma) voi rinteistä myös löytää pääsiäispupun piilottamia yllätyksiä. Löytäjä saa pitää!